Zakelijk

Naast de trainingen en workshops welke verzorgd worden te Barendrecht bestaat tevens de mogelijkheid om een clinic of workshop in-company aan te bieden. Hierbij zal de nadruk liggen op het gebied van zelfverdediging, mentale/fysieke weerbaarheid, theorie en agressieregulatie. In de meeste gevallen zullen de workshops altijd op de (werk)locatie georganiseerd worden. Alleen in overleg zal gekeken worden naar de mogelijkheden om de workshop op een andere (externe) locatie te organiseren. 


Binnen deze persoons-, groeps- of bedrijfsgerichte training zal zowel aandacht zijn voor het preventief handelen als het praktisch leren omgaan met agressie en geweld. Door vanuit kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen te handelen kan escalatie van bedreigende situaties vaak worden voorkomen. Denk hierbij ook aan de-escalerend handelen in (be)dreigende situaties. Het brede aanbod van fysieke technieken stelt u in staat uzelf en anderen bescherming te bieden in noodsituaties (noodweer). 

Te denken valt hierbij aan trainingen binnen de beveiliging, defensie, politie, reclassering, maar ook voor onderwijsinstellingen en bedrijven binnen de sociale en dienstverlenende sector.

Zo kunt u een actieve en dynamische invulling geven aan een studie of teambuildingsdag die aansluit op uw doelstelling(en) en aan uw wensen voldoet. Het is de ideale gelegenheid om kennis te maken met CQFS.

CQFS Barendrecht 
gaat graag met u in gesprek om te kijken naar passende mogelijkheden.

 

Contact: vollcombatives@gmail.com


Workshops en seminars reeds verzorgd voor de volgende organisaties:CQFS Barendrecht

 Bankrekening: NL46 KNAB 0255817177

KvK 24409343

BTW  ID nr: NL002032316B34