Close Quarter Fighting System

CQFS™ is geen martial art noch een zelfverdedigingssport.

 

CQFS™ is een uniek systeem voor mentaal-fysieke weerbaarheid welk gebaseerd is op een realistisch concept, gestaafd door bio-mechanische principes en biedt een verbinding tussen het limbisch brein en je cortex.

 

CQFS™ is geschikt voor zowel de particuliere als ook de professionele markt (politie, leger,douane, security).

 

CQFS™ maakt gebruik van natuurlijke reacties en bewegingen die niet aangeleerd hoeven te worden, maar voortkomen uit een schrikreactie (reflex).

 

CQFS™ benadrukt niet alleen de fysieke kant van realistische zelfverdediging maar ook de psychologische kant om zodoende u weerbaarheid te verhogen zodat u iedere situatie het hoofd kunt bieden en uzelf en uw naasten kunt beschermen.

 

CQFS™ is geschikt voor mannen en vrouwen boven de 14 jaar met de juiste instelling om zodoende te leren reageren op bedreigende situaties zoals beroving, home jacking,car jacking, verbale agressie etc.

 

CQFS™ is een systeem, gecomprimeerd van onafhankelijke componenten die als doelstelling hebben om het concept of geheel te ondersteunen.

 

CQFS™ is niet als stijl ontworpen.

 

Het aanleren van intelligente oplossingen op agressieve confrontaties, door een programma aan te bieden dat de psychologische fases naadloos verbindt met de praktische modules.

 

Neem alvast een kijkje op de website van CQFS.

 

CQFS Mechanics Nederland 2017
CQFS Mechanics Nederland 2017
Management CQFS Nederland (vlnr: Mario Loeffen, René van Gemert, Sascha del Sal (Founder/Owner CQFS) en Patrick Timmermans)
Management CQFS Nederland (vlnr: Mario Loeffen, René van Gemert, Sascha del Sal (Founder/Owner CQFS) en Patrick Timmermans)